Benieuwd naar je pensioen?

Als je na een lange professionele carrière wil genieten van je welverdiend pensioen, ben je waarschijnlijk benieuwd naar wat je aan het einde van de rit zal krijgen. Daarom heeft AG Employee Benefits voor jou een handige gepersonaliseerde tool ontwikkeld, die op elk moment je meest actuele situatie weergeeft.
MyAG Employee Benefits: het volledig overzicht van je aanvullend pensioen
aanvullend-pensioen
MyAG Employee Benefits geeft je een antwoord op al je vragen rond je aanvullend pensioen, aangepast aan jouw eigen situatie.

​MyAG Employee Benefits: het volledig overzicht van je aanvullend pensioen

MyAG Employee Benefits geeft je een antwoord op al je vragen rond je aanvullend pensioen, aangepast aan jouw eigen situatie:

  • Welk bedrag werd tot vandaag al opgebouwd?
  • Wat krijg je bij je pensionering?
  • Wat werd opgebouwd via een vorige werkgever die ook bij AG Employee Benefits verzekerd was?
  • Waar hebben je begunstigden recht op als je overlijdt vóór je pensioenleeftijd?

Het zijn maar enkele van de vragen die aan bod komen. Bovendien zie je er ook een volledig en gepersonaliseerd overzicht van je pensioen- en hospitalisatieverzekeringsplannen via je werkgever of sector. Een unieke tool die je zeker moet ontdekken! 

Je vindt er ook je pensioenfiche in elektronisch formaat. Deze geeft je in één oogopslag een overzicht van de opbouw van je aanvullend pensioen, met:

  • je verzekerde voordelen;
  • de gestorte premies;
  • het al opgebouwde kapitaal;
  • je kapitaal op einddatum.

 
Het mag duidelijk zijn, MyAG Employee Benefits is een onmisbare tool voor iedereen die benieuwd is naar zijn pensioensituatie, vandaag en morgen. Meld je aan en ontdek jouw persoonlijke situatie.

TIP 1

Ontvang je nog jouw papieren pensioenfiche? We begrijpen dat een pensioenfiche niet meteen leest als een vlotte roman. Daarom vind je hier een handige verklarende woordenlijst  waarin de moeilijkste begrippen op je fiche in een begrijpbare taal worden uitgelegd.

TIP 2

MyAG Employee Benefits app bundelt al jouw employee benefits op het gebied van pensioen, gezondheid én gewaarborgd inkomen. Zo heb je altijd alle informatie over jouw voordelen binnen handbereik! Download de app in je app store en probeer ‘m meteen uit.​ 

Enkele nuttige links

Als je je voor de eerste keer wil aanmelden op MyAG Employee Benefits, moet je jezelf eerst registreren. Hoe je dat doet, lees je op de homepagina.

Op Mypension.be, de pensioenwebsite van de overheid, krijg je heel wat bijkomende informatie over je wettelijk en aanvullend pensioen.

aanvullend-pensioen
Als je je voor de eerste keer wil aanmelden op MyAG Employee Benefits, moet je jezelf eerst registreren.