Dubbele dekking

Als je langdurig arbeidsongeschikt bent, hou je het best rekening met de financiële gevolgen. Maar wat met het overlijdenskapitaal dat je werkgever voor je gezin of partner voorziet mocht er je iets overkomen? Of met de opbouw van je aanvullend pensioen?
Bescherming voor je gezin
waiver of premiums
Behoud je overlijdensdekking, ook als je lange tijd ziek bent.

​Als je lange tijd arbeidsongeschikt bent, vervallen de voordelen van je groepsverzekering. Dat betekent dat je nabestaanden geen recht hebben op een overlijdenskapitaal als je overlijdt tijdens je arbeidsongeschiktheid.

Dankzij de verzekering premievrijstelling behoud je die overlijdensdekking wél, ook als je lange tijd ziek bent. Zo krijgen je nabestaanden toch een overlijdenskapitaal.
 
Kom hier meer te weten over wat een overlijdensdekking juist inhoudt.


 

Gerust over je pensioen

Bij een langdurige afwezigheid door arbeidsongeschiktheid, is je werkgever niet langer verplicht om de premies van je groepsverzekering door te betalen. De opbouw van je aanvullend pensioen stopt dus tijdens deze periode.

De verzekering premievrijstelling zorgt er voor dat je aanvullend pensioenkapitaal verder wordt opgebouwd, ook als je door arbeidsongeschiktheid lange tijd thuis zit.

Alle details over de opbouw van je aanvullend pensioen vind je hier .

Ben je via je werkgever verzekerd bij AG Employee Benefits en wil je weten of je ook geniet van de waarborgen van de verzekering premievrijstelling? Meld je dan aan op MyAG Employee Benefits voor je persoonlijke situatie. Je kan ook de MyAG Employee Benefits app downloaden in je app store, zo heb je altijd alle informatie over jouw waarborgen bij de hand.

 

waiver of premiums
Dankzij de premievrijstelling wordt je aanvullend pensioen ook tijdens je arbeidsongeschiktheid verder opgebouwd.