Vrouw die het bedrag van haar groepsverzekering bekijkt op My Global Benefits.

Wat is het bedrag van mijn groepsverzekering?

 

Het is waarschijnlijk de vraag die veel toekomstige gepensioneerden zich stellen. Als jouw werkgever voor jou een groepsverzekering bij AG heeft afgesloten, dan kan je het bedrag ervan eenvoudig en veilig bekijken op het digitale platform MyAG Employee Benefits. Je hoeft geen uren meer te besteden aan het ontcijferen van jouw pensioenfiche, MyAG Employee Benefits doet het voor jou!

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Ontdek op MyAG Employee Benefits het bedrag van jouw groepsverzekering 

Dankzij MyAG Employee Benefits krijg je een bijgewerkt overzicht van het al opgebouwde bedrag. Zo heb je meteen een idee van het bedrag dat je zal ontvangen de dag dat je met pensioen gaat. 

Op MyAG Employee Benefits verschijnen de bedragen als volgt:

simulatie My Global Benefits
Deze bedragen zijn voorbeelden en zijn op geen enkele manier representatief voor wat er daadwerkelijk op jouw MyAG Employee Benefits-account staat. 


Belangrijk:

De weergegeven bedragen zijn de brutobedragen van jouw groepsverzekering. Als je met pensioen gaat, worden er bepaalde belastingen geheven, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie (bedrijfsvoorheffing, RIZIV-bijdrage, solidariteitsbijdrage, ...).  Deze inhoudingen kunnen tot ongeveer 20% van dit kapitaal bedragen. Met andere woorden, het nettobedrag van jouw groepsverzekering is ongeveer 80% van de brutobedragen op MyAG Employee Benefits. 

Een volledig fiscaal overzicht vind je op 'Belasting van je groepsverzekering '.

Op MyAG Employee Benefits vind je: 
  • Jouw persoonlijke bedragen 
  • Hoe je kan profiteren van een gunstige fiscaliteit 
  • De details van de fiscaliteit die van toepassing is op jouw groepsverzekeringscontracten, in functie van je leeftijd en loopbaan

Hoe bekijk je het bedrag van jouw groepsverzekering op MyAG Employee Benefits?

Nog niet geregistreerd op MyAG Employee Benefits?

Je kan je heel makkelijk registreren met jouw persoonlijke klantreferentie. Die staat meestal in het kadertje rechtsboven in onze brieven. Wil je meer informatie over de verschillende registratiemethodes? Bekijk onze ​verklarende video's.

TIP

MyAG Employee Benefits app bundelt al jouw employee benefits op het gebied van pensioen, gezondheid én gewaarborgd inkomen. Zo heb je altijd alle informatie over jouw voordelen binnen handbereik!
Download de app in je app store en probeer ‘m meteen uit.​

Ben je al geregistreerd op MyAG Employee Benefits? Meld je dan h​ier aan.